VALMENTAJAKOULUTUS

 

Haluatko saada omalta harrastukseltasi kaiken? Tule perehtymään krav magan valmentamiseen!

Suomen Krav Maga Liitto on luonut yhdessä suomalaisten kamppailu-urheilun huippuvalmentajien kanssa uniikin kokonaisuuden, jossa itsepuolustuksen ja eri kamppailulajien tekniset yksityiskohdat muodostavat selkeän kokonaisuuden.
 

Tähän päälle saat tiukan setin oppia valmennuksen toteuttamisesta ja harjoitusten suunnittelusta sekä oppimiseen ja opettamiseen liittyviä yksityiskohtia, jotka tekevät myös omasta harjoittelusta ja kehittymisestä parempaa!
 

Samalla saat yleiseurooppalaisen valmentaja- ja ohjaajakoulutus 1. Tason pätevyyden, josta voit sitten liiton parissa jatkaa valmennusoppien kehittämistä.
 

Kenelle sopii? – Krav Magaa jo jonkin aikaa (1-2 vuotta ja enemmän) harjoitelleille ja omasta kehittymisestä kiinnostuneille. Myös pitkän valmennusuran jo tehneille tämä kokonaisuus on avannut uudet silmät omaan tekemiseen!
 

Milloin ja Missä? – Koulutus järjestetään Helsingissä Herttoniemessä. Koulutukseen kuuluu neljä viikonloppua:

 • 9.-10.9 – Krav Maga lajina, itsepuolustuksen opettaminen, itsepuolustuksen lainsäädäntö ja sen soveltaminen opettamisessa, stressitilanteen simulointi ja hallinnan opettaminen sekä luonnollisesti lajin perustekniikat keltaisesta mustaan vyöhön.
 • 30.9-1.10 – Valmentajana toimiminen, eri kohderyhmien valmentaminen (aikuiset, nuoret, lapset), nyrkkeilyn perustekniikat sekä lyönti- ja potkuleiri- intensiivi
 • 21.-22.10 – Otteluharjoitteet itsepuolustuksessa sekä maassa puolustautuminen, vapaaottelun perustekniikat ja niitä vastaan puolustautuminen sekä matto- ja heitto leiri –intensiivi
 • 18.-19.11 – Aseellista hyökkääjä vastaan toimiminen, kolmannen henkilön puolustaminen, väkijoukossa toimiminen sekä vyökoetekniikat.

 

Hinta? – Koulutuksen hinta on 750€. Tämän voi maksaa osissa, no problem.
Jos olet suorittanut jo VOK 1-3 teoriaosat, voit osallistua käytännön harjoitteisiin hintaan 30€/päivä. Toimii myös sinisen, ruskean ja mustan vyön kokeisiin valmistavana harjoitteena!

Ilmoittautuminen ja lisätiedot? – Tommi Nyström 040 505 3169 tai tommi.nystroem@gmail.com tai suoraan linkistä https://skml.myclub.fi/flow/events/560881


HARJOITUSRYHMÄT


Mitä kauemmin harjoittelee, sen kohdennetumpaa harjoittelun pitää olla. Tätä varten olemme rakentaneet ylempien vöiden harjoitusryhmän, joka kokoaa yhteen harjoittelijoita eri seuroista.
 

Ylempien vöiden harjoitusryhmä valmistaa sinisen, ruskean ja mustan vyön kokeisiin. Harjoitusryhmän antaa uniikin mahdollisuuden omaan treenaamiseen sekä syventää omaa krav maga ymmärrystä ja osaamista.
 

Ryhmä on avoin kaikille SKML:n vihreän vyön/ vastaavan tason muissa krav maga tyylisuunnissa suorittaneille henkilöille.
 

Hinta:

 • Harjoituspäivän hinta on 30€/päivä tai kaikki 6 harjoituspäivää hintaan 150€.
 • Mustille vöille harjoitusryhmä maksuton (mukaanlukien SKML jäsenseurojen KMG expert tasot ja Networks mustat vyöt)

 
Ylempien vöiden harjoitusryhmä treenaa syksyn aikana seuraavasti:

 • Sunnuntai 10.9 klo 09-16.30 Hyökkäysten pysäyttäminen ja vyökoetekniikat, Prime Fighters, Herttoniemi
 • Sunnuntai 1.10 klo 13.30-17.30 Lyönti&potkuleiri, Prime Fighters Herttoniemi
 • Lauantai 21.10 klo 12.00- 16.30 Otteluharjoitteet ja simulaatiot, FSC ry:n tilat Putkitie 8, Roihupelto, Helsinki
 • Sunnuntai 22.10 klo 13.30-16.30 Heitto ja mattoleiri, Prime Fighters Herttoniemi
 • Lauantai 18.11 klo 09.00-16.30 Aseellista hyökkääjää vastaan toimiminen FSC ry:n tilat Putkitie 8, Roihupelto, Helsinki
 • Sunnuntai 19.11 klo 09-13 Vyökoekertaus, 14.30- 18.00 Vyökokeet vihreä, sininen